ROMTEC INVEST

DESPRE NOI

Distribuim la nivel national produse premium pentru amenajarea de spatii, atât din domeniul rezidențial, cât și comercial și HoReCa. Comercializăm doar produse premium, fabricate în Germania, Elveția, Polonia, care respectă standarde europene și internaționale de calitate.

Produse PREMIUM

Produsele de calitate și amenajările interioare sunt pasiunile noastre. Le-am îmbinat cu succes în ceea ce azi este ROMTEC INVEST. Cu o echipă tânără, dar specializată în domeniu, suntem dinamici, pragmatici și mereu atenți la cerințele și nevoile clienților noștri.

ROMTEC INVEST se apleacă cu atenție asupra oricărui client, fie că este vorba de o persoană fizică, un designer sau un dezvoltator imobiliar. Fie că e vorba de o garsonieră sau de un întreg cartier de locuințe, încercăm să răspundem fiecărei nevoi a beneficiarului.

ROMTEC INVEST

Istoria noastra

Compania s-a născut în 2012, din dorința de a aduce un suflu nou pe o piață aproape sufocată de produse slabe calitativ, în aparență ieftine. Și spunem „în aparență” pentru că, de fapt, pe termen lung, ajung să coste mult mai mult, atât ca bani, cât și ca timp și disconfort creat beneficiarului. Ne-am axat inițial pe pardoseli – parchet laminat și stratificat, ulterior extinzând gama de produse, astfel încât acum putem vorbi de parchet, pardoseli din vinyl țesut, plintă, dar și uși pentru interior, lambriuri, tapet... și cu siguranță nu ne vom opri aici. Suntem în permanență aliniați la tendințele globale și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare.

Gama variata cu lucrari de succes

Locul unde ideile si imaginatia prind viata

Oportunitati de dezvoltare profesionala

Solicita o oferta personalizata