ARHITECTI & DESIGNERI

Suntem aici ca să vă oferim suportul necesar pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate.

Designeri Interior & Arhitecti

Colaborarea cu designeri de interior și cu arhitecți este o componentă importantă a activității noastre, deoarece înțelegem și apreciem rolul crucial pe care îl au aceștia în transformarea spațiilor în opere de artă inspirate, dar și funcționale.

Ne asumăm să fim parteneri de încredere în fiecare etapă a proiectelor dumneavoastră, oferindu-vă acces la produse premium și servicii personalizate. La noi, veți găsi o gamă diversificată de produse premium, de la peste 500 decoruri de pardoseli și uși elegante, până la finisaje pentru pereți, toate menite să îmbunătățească estetica și funcționalitatea oricărui interior.

Ne angajăm să vă oferim nu doar produse de cea mai înaltă calitate, ci și suportul necesar pentru a vă ajuta să vă materializați viziunile.

ARHITECTI & DESIGNERI

Oportunitati de colaborare

Ne bucurăm de fiecare oportunitate de a colabora cu designeri/arhitecți talentați, deoarece considerăm că fiecare proiect este o oportunitate de a crea ceva unic și de a ne îmbunătăți constant serviciile. Suntem aici ca să vă oferim suportul necesar pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate. Pentru noi nu este doar o relație de afaceri, ci și o călătorie creativă și inspirațională.

Construim parteneriate durabile și contribuim împreună la crearea unor spații interioare remarcabile, care încântă și inspiră în același timp.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse si promoții vă recomandăm sa va inscrieți pentru a primi newsletterul.

Showroom-uri Bucuresti & Bacau

Pe lângă site vă punem la dispoziție și showroomurile proprii din București și Bacău: INSIDE by romtecinvest. Aici veți găsi expuse o gamă variată și consistentă de pardoseli și uși, plinta, tapet, etc.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre modul în care putem colabora împreună și pentru a vă prezenta gama noastră completă de produse și servicii.